گزارش كارآموزي كارخانه كمپوت و كنسرو (ممتاز رضوي)

دسته بندي : عمومی » گوناگون
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 42
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roy:
اندازه:حداکثر و معمول _24

سر فصل ها:
پروسه توليد كنسرو لوبياي آبگوشتي:
آزمايشات كنترل كيفي مربوطه:
آزمايش درصد پري:
آزمايش درصد نمك سس كنسرو لوبيا:
تست تعداد لوبيا در 100 گرم:
استاندارد برخي از موارد مهم در كنترل كيفي (لوبيا):
فرمول فضاي آزاد:
دید اجمالی :
كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي زيرمجموعه كارخانه كنسرو و سردخانه رضوي است، كه داراي ظرفيت پائين تري نسبت به كارخانه اصلي مي باشد و در محدوده جدايي ازكارخانه اصلي واقع شده.
اين كارخانه كه از موقوفات آستان قدس رضوي است و در شهرك صنعتي مشهد در خانه 1 واقع شده است
دسته بندی: عمومی » گوناگون

تعداد مشاهده: 1989 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

حجم فایل:20 کیلوبایت

 قیمت: 29,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: